Michiel Degryse

Getuigenissen ...

Wij stellen het erg op prijs wat andere mensen vinden van ons werk.
Bent u tevreden of ontevreden, aarzel niet om hier een reactie achter te laten. Zo weten wij ook wat we goed en wat eventueel kan verbeteren. Dank bij voorbaat.

Geef hieronder uw reactie in...
Naam (optioneel) :
Getuigenis :
  

Wat anderen zeggen ...

 • Getuigenis
  Reactie van Stuurkracht 2 Ieper : Michiel installeerde bij ons 50 zonnepanelen. Sterkten waren:
  - Proper professioneel werk!
  - Afspraken zijn afspraken zeer correcte en vriendelijke benadering.
  -Totaalservice: hij regelde alles voor ons qua administratie zodat wij geen zorgen hadden naar aanvraag subsisie enz.
  - Zeer goede prijs-kwaliteit
  - Minpuntje: hij zorgde nog niet voor de zon.....;-)
  Ja, inderdaad wij zijn uitnemend tevreden en de 4 gezinnen die inmiddels via ons ook bij Michiel terecht kwamen, lieten weten dat zij net dezelfde ervaringen hebben.
  Wim Laporte 0475/920747
 • Getuigenis
  Reactie van Fam Stragier Wevelgem : Michiel installeerde bij ons 12 zonnepanelen, (wij houden het bescheiden). De datum van de installatie werd strikt gerespecteerd. Onze panelen lagen reeds op ons dak voor de mooie zomer van 2009 begon! Hij deed dat zeer professionneel en vakkundig. Wij zijn zeer tevreden en ook de \\\"nazorg\\\" is optimaal. Michiel rekent zelfs na of de panelen nog steeds de opbrengst geven die op voorhand berekend werd.
  Proficiat Michiel en doe vooral zo verder !
  Geert en Carine
 • Getuigenis
  Reactie van Fam. Vercruysse - Kortrijk : Wij hebben 20 zonnepanelen ge´nstalleerd. Zeer degelijk en professioneel geplaatst. Binneninstallatie zeer verzorgd en onopvallend. Nu onlangs opvolgingsbrief gekregen om opbrengst te controleren. In twee woorden : Zeer tevreden.
 • Getuigenis
  Reactie van Rassalle - Geluveld : Via een kennis, kwam ik in contact met Michiel.
  Na een vriendelijke en vlotte babbel, volgde een uitgebreide maar duidelijke offerte voor de installatie van 15 panelen.
  Alle werken werden volgens afspraak (timing, materieel, afwerking, attesten,...) uitgevoerd.
  Maw ik ben een meer dan tevreden klant !!

 • Getuigenis
  Reactie van Fam. Muylle - Moyaert : Medio november 2009 lieten wij 16 Sanyo-zonnepanelen installeren en zijn zeer tevreden over de professionele en zeer verzorgde installatie. Ook het nakomen van afspraken, de duidelijke informatie en het regelen van het administratieve gedeelte was perfect. Ook zeer scherp qua kostprijs! Bovendien onlangs nog brief ontvangen om na te gaan of panelen voldoen aan de gestelde verwachtingen. Kortom, we zijn zeer tevreden!
 • Reactie van Jeroen Cappelle : Ik had nog maar onlangs in juli 2009 een huis gekocht waarvan elektriciteit nog diende gekeurd te worden. Ik heb daar bij veel andere elektriciens voor ge´nformeerd, maar het liep bij sommigen al mis bij het vragen om een prijsofferte te willen opmaken. Waarschijnlijk zijn er veel elektriciens die voor dergelijke kleindere werken (het is niet een nieuw huis bekabelen) hun neus ophalen, maar niet Michiel, die ik via een reclamebanner langs de weg zag staan. Klant is koning bij hem.
  Ik heb echt een zeer goede en vlotte samenwerking gehad met Michiel : vlot een offerte gekregen, vlot de werken aangevat na offerte, en vlot het laten keuren.
  Zeer sterke pluspunten :
  - je kan een prijsofferte aanvragen
  - zorgt ook voor tekenplannen en komt langs met een keurder kort volgend op de werken
  - houdt zich aan de afspraken, je kan er echt op rekenen.
  - houdt rekening met jouw persoonlijke wensen en toekomstgericht denken in een huis dat nog verre van af is.
  Minpunten :
  Je kan niks negatiefs opmerken aan hem over de uitgevoerde werken ...
  Kortom hier spreekt een zeer tevreden klant !
 • Reactie :Marc & Lut Leffinge
  Wij zijn erg tevreden over de plaatsing van onze zonnepanelen door Michiel.
  De installatie, zowel binnen als buiten, is heel verzorgd en professioneel.
  De gemaakte afspraken worden door hem stipt nageleefd.
  We waren aangenaam verrast toen hij ons opbelde en informeerde of de keuring van de installatie goed was verlopen.
  De administratieve regeling was perfect.
  Wij zijn heel tevreden klanten!
 • Getuigenis
  Reactie van passendalenaar : Wij kozen voor 15 pannelen van gh solar 260 Wp en een omvormer SMA sunny boy 3800. Michiel zorgde voor een vlotte plaatsing en installatie zelfs VOOR de afgesproken datum en drie dagen na de plaatsing is de keurder al langs gekomen.
  Wij zijn uiterst tevreden.
 • Reactie van Familie Pauwels uit Geluveld : We hadden een strooibriefje van de firma van Michiel in de bus gekregen. Dan hebben we zijn website bezocht en toevallig kenden we ÚÚn van zijn klanten persoonlijk. Na contact met die klant hebben we dan besloten onze installatie door Michiel te laten plaatsen. Het werden 14 Sanyo zonnepanelen. Het contact verliep zeer gemoedelijk en Michiel staat ook open voor persoonlijke wensen.
  Alles werd vlot en vakkundig geplaatst en alle afspraken werden nagekomen.
  We zijn dan ook heel tevreden.
 • Reactie van Familie Santy Passendale : Wij zijn erg tevreden over de vlotte en professionele plaatsing van de 18 Sanyo zonnepanelen door Michiel.
  De afwerking zowel buiten als binnen is zeer verzorgd. Alles verliep volgens planning. De keuring gebeurde reeds drie dagen na plaatsing.
  Alle formaliteiten werden vlot in orde gebracht.
  Twee kennissen hebben ook reeds zonnepanelen laten plaatsen door Michiel.
  Wij zijn heel tevreden!
 • Reactie van fam. Dupulthys-Goemaere Passendale : Op zeer korte termijn hadden we de keuze gemaakt om zonnepanelen te installeren, op een even korte termijn was de keuze gemaakt voor Michiel n.a.v positieve reacties (geruchten).
  -vlotte, volledige en correcte offerte.
  -de plaatsing verliep volgens de gemaakte afspraken, wat uiteraard tevredenheid van de klant als gevolg heeft.
  Wij wensen Michiel en zijn medewerkers nog vele tevreden klanten toe en uiteraard evenveel uit te voeren installaties.
  Krist en Els
 • Reactie van Joris Deboosere : Prima werk.
  Alle afspraken werden correct nageleefd.
 • Reactie van Fam. Goemaere: Wij hebben 20 Sanyo zonnepanelen laten installeren door Michiel. De datum is gerespecteerd. Mooi en proper werk geleverd op ons dak. Het service ivm administratie is ook vlot verlopen. Kortom wij zin zeer tevreden.
 • Reactie van Fam. Vermeersch - Wevelgem : Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Michiel voor onze zonnepanelen! Hij is heel correct in het opvolgen van zijn afspraken en heeft het beste voor met zijn klanten. Proper werk, perfecte opvolging en goede service! Bedankt Michiel!!